Upoznajte nas

Čaj za vaše zlatne trenutke

O nama

Naš uspeh pre svega počiva na radu, stručnosti i motivisanosti zaposlenih i stoga je u ostvarivanju vrhunskih ciljeva njihovo znanje, veština i sposobnost, naše prestižno bogatstvo.

Upoznajte nas

Porodična tradicija sakupljanja i prometovanja lekovitog bilja datira iz prošlog veka. Iskustvo i znanje o lekovitom bilju prenosilo se generacijama. Na temelju tog iskustva 1989. je osnovana samostalna zanatska radnja iz koje se kasnije razvio Fructus.

Fructus je osnovan 2001. godine kao porodična kompanija za ugovaranje uzgoja, primarnu preradu, promet lekovitim biljem i proizvodnju klasičnih i aromatizovanih čajeva.

Proizvodni proces je unapređen 2004. godine, uvođenjem nove linije proizvoda u kapsulama, na bazi suvih ekstrakata lekovitog bilja i granuliranih formi za direktnu primenu ili rastvaranje u vodi. Ovaj segment poslovanja je četrnaest godina kasnije iznedrio našu ćerka firmu, kompaniju Mint pharm.

Danas se ponosimo širokom i raznovrsnom paletom proizvoda, pogonima izgrađenim po savremenim propisima i standardima, modernim i potpuno automatizovanim tehnološkim procesima, dobro opremljenom laboratorijom u kojoj se kontroliše bezbednost i kvalitet od sirovina do gotovih proizvoda, distributivnom mrežom koja pokriva domaće tržište ali i zemlje u regionu, IFS standardom ali i standardima ISO 9001 i HACCP koji su sertifikovani i uspešno se sprovode od 2005. godine.

Prepoznatljiv
brend

Automatizovani
tehnološki procesi

Raznovrsna
paleta proizvoda

Znanje i iskustvo
zaposlenih