Uslužna proizvodnja

Uslužna proizvodnja

Za proizvodnju privatnog brenda ozbiljne kompanije biraju ozbiljne saradnike jer cene dobar i kvalitetan proizvod koji može stvoriti samo kompanija-brend lider u svom poslu. Imati poverenja u nekog znači verovati u njegovu doslednost i dobronamernost i to je osnova svakog dobrog odnosa. Fructus je ponosan na uslužne delatnosti koje obavlja, pre svega, zbog poverenja koje uživa kod kompanija sa kojima sarađuje na tom polju dugi niz godina.

Možemo da ponudimo

Kompletan razvoj

Proizvodnju i pakovanje

Deklarisanje proizvoda

Konsultacije

Stojimo vam na raspolaganju za:

1. RAZVOJ PROIZVODA– Naš tim predviđa sve potrebe klijenata, radimo za vas od ideje do gotovog proizvoda. Obavljamo uslugu razvoja čajeva specijalne namene (dodaci ishrani) kao i raznih vrsta bljnih i voćnih mešavina.

2. PROIZVODNJU I PAKOVANJE– Opcije pakovanja su veoma široke, od rinfuznog i klasičnog , za sve one koji vole tradicionalnu metodu pripreme čaja, do ekskluzivnog u filter kesicama za one koji žive brzo i pored napitka vole da uživaju i u pakovanju i u ambalaži.
Takođe možemo da ponudimo inovativna i specijalizovana pakovanja za HoReCa segment.

3.DEKLARISANJE PROIZVODA– u skladu sa zakonskom regulativom Republike Srbije.

4. KONSULTANTSKE USLUGE – o trendovima u svetu čaja na bazi bogatog iskustva koje posedujemo. Takođe nudimo pomoć pri registraciji čajeva sa posebnim namenama (dodataka ishrani) pripremanje dokumentacije za dobijanje stručnog mišljenja i kategorizacije, ispitivanje zdravstvene ispravnosti kod akreditovanih laboratorija i podnošenje zahteva za upis u bazu podataka Ministarstva Zdravlja Republike Srbije.

Obzirom da se konstantno razvijamo i unapređujemo, širimo naše mogućnosti i kapacitete, spremni smo za nove izazove i sa zadovoljstvom i entuzijazmom pristupamo svakom
novom poslu.

Sigurnost

Sigurnost

Sigurnost

Poverenje

Sigurnost

Kvalitet

Drugi o nama

“Kompanija Fructus je jedan od najvećih proizvođača čajeva u Srbiji i upravo zato nam je mnogo drago što imamo priliku da sa ovim sjajnim timom, kao partneri, razvijamo naš PL asortiman.”

„Posle više od 10 godina saradnje sa kompanijom Fructus, mogu samo da kažem da su jedna od najboljih kompanija sa kojima sarađujemo…ako ne i najbolja!:) Vrlo profesionalni, korektni i brzi u rešavanju problema. Sve pohvale i neka nam saradnja traje još barem 3 puta toliko godina :)!“

Mercator-S d.o.o.

Ivan Čoban, Direct Shop doo


Ukoliko tražite poslovnog partnera kojem je stalo
do vaših proizvoda, kontaktirajte nas!