Premium

Žao nam je, ovaj proizvod nije dostupan u vašoj zemlji.

Urinal

198,00 RSD

BESPLATNA DOSTAVA ZA PORUDŽBINE PREKO 2000 RSD.

Mešavina biljnog čaja

37,5g (25 filter kesica x 1,5 g)

Dodatak ishrani
Doprinosi održavanju normalne funkcije urinarnog sistema

Sastojci: herba rastavića 23%, list uve 20%, herba zlatnice 15%, cvet zove 15%, list matičnjaka 14%, koren zečjeg trna 13%

Namena: Proizvod URINAL sadrži list medveđeg grožđa (Uvae ursi folium) koji doprinosi održavanju normalne funkcije urinarnog sistema.

Način pripreme: Filter kesicu izvadite iz aroma omotača, stavite u posudu i prelijte sa 2 dl ključale vode. Ostavite da stoji poklopljeno 5 minuta, nakon toga izvadite filter kesicu. Preporučuje se upotreba do 3 kesice dnevno.

Napomene: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Čuvati van domašaja dece.

Upozorenja: Ne preporučuje se osobama mlađim od 12 godina, trudnicama i dojiljama, kao i muškarcima bez medicinskog nadzora. Primena je kontraindikovana kod edema koji su posledica oboljenja srca i bubrega i tokom primene diuretika. Oprez je potreban kod osoba sa oboljenjima bubrega. Proizvod ne bi trebalo koristiti duže od 2 nedelje osim u slučajevima medicinskog nadzora. U slučaju pojave gastrointestinalnih tegoba treba prestati sa primenom i po potrebi se obratiti lekaru ili farmaceutu. Savetuje se uzimanje većih količina vode u toku konzumiranja proizvoda.

Kategorija: